Hytte og kjøkkentegning – 2011

Sommeren 2010 tok jeg mål av kjøkkenet på hytta til mine foreldre for å kunne tegne et forslag i Revit. Med skolestart og fullt program tok det imidlertid tid før det ble noe tegning av kjøkken i Revit. Men sent på sommeren i 2011 startet jeg med å sette opp vegger, tak og vindu som stemte med målene jeg hadde tatt sommeren før. Imidlertid ble det fristende og tegne litt mer enn bare et firkantet rom, og etter å ha holdt på en stund endte jeg opp med å ha tegnet hele hytta, med tilhørende utebod, anneks og
adkomstvei. Jeg er litt spent på hvor godt jeg har truffet med virkeligheten, for de eneste kjente målene var kjøkkenet, og størrelsen på annekset. Forøvrig har jeg en
drøss med digitale hyttebilder som jeg aktivt har brukt for å kunne studere det meste i detalj:hytta

Omsider kom jeg igang med tegning av kjøkkenet. I forhold til det eksisterende kjøkkenet da tegningene ble laget innebærer dette forslaget betydelig mer skapplass, samt en sammenhengende arbeidsbenk og hvitevarer på et sted:Kjokken 01.jpg

Hullet i veggen er der idag også, og er en åpning ut til spisebordet i stua:
Kjokken 05.jpg

Satte opp lys i Revit slik at man kunne få et inntrykk av hvordan kjøkkenet ville ta seg ut på kveldstid:Kjokken 08.jpg

Kjokken 09.jpg

Og her et bilde av hvordan kjøkkenet ser ut etter moderniseringen i 2013. Det er jo ikke helt ulikt som på tegningene fra Revit:2013-10-02-05.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s