Hagebelysning – 2018

Jeg hadde et ønske om å ha noen diskrete hagelys som kunne lage litt hyggelig stemning i hagen om kvelden. Fra før hadde vi noen rimelige lamper med solceller, men disse sluttet å gi særlig lys så fort man kom litt utpå høsten. Og dermed ble det alltid mest mørkt når det var minst dagslys. Her er et eksempel på lampene vi hadde tidligere:

De nye lampene er fra In-lite og kan tilkobles tilsvarende system som jeg hadde fra før. Systemet går på 12V og kan derfor settes opp uten å være sertifisert som elektriker. Startet med å strekke ledning fra eksisterende transformator:

Her er lampene på plass:

Og her er noen eksempler fra i høst hvor dagene er blitt mye kortere:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s